-41% Κλειδαριά με συναγερμό και βάση 90db ποδηλάτου

Συναγερμος με χειροκίνητο κλείδωμα.Συμβατό με:Ποδήλατο, τρειλερ,μηχανήματα κήπου, κλπ.

Κρατήστε τους κλέφτες μακριά από το ποδήλατό σας με αυτό το υψηλής ποιότητας καλώδιο συναγερμού 90db κλειδαριά.

Κλείδωμα Προδιαγραφές: Πάχος 1,2 εκατοστά x 1 μέτρο μήκος

Το πλαστικό περίβλημα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ABS υλικό, χωρίς ρωγμές σε χαμηλές θερμοκρασίες και παραμόρφωση σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η λειτουργία κλειδώματος χρησιμοποιήτε με δύο τρόπους, ο πρώτος τρόπος μπορεί να κλειδώσει μόνο το ποδηλατο, αλλά χωρίς συναγερμό, ο δεύτερος τρόπος κλειδωμένο ποδηλατο με συναγερμό ειδοποίηση.
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κύλινδρο της κλειδαριάς συστροφή, εισάγετε μια δεύτερη κλειδαριά ταχυτήτων, ακούω το "μπιπ" ήχο, κλειδαριά σε κατάσταση συναγερμού, μετά από 15 δευτερόλεπτα, όταν η κλειδαριά ή το ποδήλατο υπόκειται σε κραδασμούς, θα ηχήσει έναν συναγερμό, συνεχείς δονήσεις συνεχή συναγερμό, ήχος του συναγερμού για 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά.
Όταν ακούτε "λίγο, λίγο, λίγο,,,,,," συνεχή ήχο ή ήχο συναγερμού διακοπούν απότομα, θυμίζοντας την μπαταρία έχει εξαντληθεί, η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί.
Κατά την αντικατάσταση της μπαταρίες, γυρίστε την κλειδαριά, ξεβιδώστε τις δύο βίδες από την πλευρά της κλειδαριάς, αφαιρέστε το ελαστικό παρέμβυσμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στο θετικό και αρνητικό.(χρησιμοποιώντας τρεις μπαταρίες AG13 κουμπί. Διάρκεια είναι 4-6 μήνες).

Πακέτο Περιλαμβάνονται:

1 x Κλειδαριά καλώδιο συναγερμού με βάση 90db
1 x Στήριγμα  κλειδαριάς ποδηλάτου
2 x Κλειδιά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Κλειδαριά με συναγερμό και βάση 90db ποδηλάτου

  • Κωδικός Προϊόντος: bicy-0008
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,50€
  • 13,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 11,13€

Ετικέτες: κλειδαριά, με, συναγερμό, και, βάση, 90db, ποδήλατο κλειδαριά, τρέιλερ, μηχανήματα κήπου.