-25% Κλειδαριά συναγερμού μοτοσικλέτας  110db 80cm

Λεπτομέρειες προϊόντος :
Κλειδαριά συναγερμού LK315 μοτοσικλέτας  110db 80cm

1. Η κλειδαριά και η  λειτουργία συναγερμού είναι ενωμένα σε ένα σύνολο. Η κλειδαριά υιοθετεί τον τύπο εισαγωγής από δύο βήματα. Το πρώτο βήμα μπορεί να κλειδωσεί μόνο χωρίς να δώσει συναγερμό. Το δεύτερο βήμα μπορεί να κλειδωσει και να δώσει συναγερμό.

2. Η παροχή ρεύματος συναγερμού καθορίζεται άμεσα στο σώμα της κλειδαριάς, το οποίο είναι ασφαλές και δεν προκαλεί καμία ζημιά στην μπαταρία και το κύκλωμα της μοτοσικλέτας.

Χρήση κατευθύνσεις της κλειδαριάς συναγερμού:

1. Η κλειδαριά όταν κλειδώσει στο πρώτο στάδιο, με τον τρόπο αυτό, είναι μόνο η ανάπτυξη επίδρασης της κλειδαριάς, αλλά δεν δίνει συναγερμό.

2. Όταν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τον συναγερμό κινδύνου, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο στάδιο κουμπώματος της κλειδαριάς, όταν θα ακούσετε τον ήχο «Ντου» το οποίο σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μετά από 15 δευτερόλεπτα. Όταν το σώμα κλειδαριάς δονείται, χρειάζεται 5 δευτερόλεπτα για να δονείται και πάλι στη συνέχεια να δώσει συναγερμό. Δεδομένου ότι δεν έχει δόνηση σε 35s μετά ο συναγερμός θα επιστρέφει στην αρχική εγρήγορση.

3. Θα σας υπενθυμίσω από ξαφνική διακοπή συναγερμού όταν εξαντληθεί η μπαταρία, η μπαταρία χρειάζονται αντικατάσταση.

4. Κατά την αντικατάσταση της μπαταρίας, τραβήξτε τον πυρήνα κλειδαριά με το κλειδί, στη συνέχεια, αφαιρέστε τις δύο βίδες από την κλειδαριά τρύπα, βγάλτε τη θήκη της συσκευής συναγερμού, τοποθετήστε ένα μικρό κατσαβίδι για να ανασηκώστε τη θήκη της μπαταρίας και αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία από ένα νέο με ιδιαίτερη προσοχή στην πολικότητα της μπαταρίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Κλειδαριά συναγερμού μοτοσικλέτας 110db 80cm

  • Κωδικός Προϊόντος: moto-0003
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 30,23€
  • 22,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 18,39€

Ετικέτες: κλειδαριά, συναγερμού, μοτοσικλέτας, 110db, 80cm, μοτοσικλέτα κλειδαριά,