-15% Επεκτεινόμενο λάστιχο κήπου X 3 φορές υψηλής ποιότητας

Υψηλής ποιότητας επεκτάσιμο λάστιχο κήπου από φυσικό λατέξ X 3 φορές το αρχικό του μήκος.

8 τρόποι ποτίσματος: Βελτιστοποιημένο από τις τρέχουσες 8 λειτουργίες, ικανοποιεί πλήρως την καθημερινή σας ζήτηση και δεν θα σας ενοχλεί με πολύπλοκες λειτουργίες.

Το ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS και διαθέτει εργονομική λαστιχένια λαβή για αντιολισθητική και άνετη χρήση.

Υψηλής ποιότητας και χωρίς άλλες διαρροές: Με συνδέσμους από καθαρό χαλκό, λάστιχο από φυσικό λάτεξ 3 στρώσεων και ύφασμα πολυεστέρα 3750D, διασφαλίζουν ότι ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου FIX KIT δεν παρουσιάζει διαρροές εύκολα και είναι πιο ανθεκτικός, σε αντίθεση με άλλους σωλήνες νερού στην αγορά.

Καθολική χρήση: Αυτός ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου αντέχει σε θερμοκρασίες από -4 ° F έως 140 ° F και πιέσεις νερού από 3 έως 10 bar. Αυτό ικανοποιεί τη χρήση σας σε οποιαδήποτε εποχή. Ικανοποιεί επίσης τις καθημερινές σας ανάγκες, πότισμα, είδη καθαρισμού, πλυντήριο αυτοκινήτων, μπάνιο για κατοικίδια κ.λπ.

Ευέλικτη σχεδίαση και εύκολη αποθήκευση: Αυτός ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου μπορεί να επεκταθεί. Όταν ο εύκαμπτος σωλήνας νερού είναι συνδεδεμένος με το νερό, ο εύκαμπτος σωλήνας πίεσης νερού (3 έως 10 bar) θα επεκταθεί γρήγορα στο τριπλάσιο του μήκους του και θα αποκτήσει ξανά το αρχικό του μήκος σε λίγα λεπτά όταν αποστραγγιστεί το νερό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετή πίεση νερού για να τεντώσει τον εύκαμπτο σωλήνα.

Είναι πολύ βολικό για τη χρήση και την αποθήκευση, εξοικονομώντας πολύ χώρο.

Κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας και τελευταίας σχεδίασης δεν μπλέκεται, δεν στριφογυρίζει ή τσακίζεται.

Διευρύνεται τρεις φορές το μήκος του όταν η πίεση του νερού είναι ενεργοποιημένη.

Συστέλλεται στο αρχικό του μήκος όταν η πίεση εξαφανιστεί.

Αυτοστραγγιζόμενο όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ζυγίζει 5 φορές λιγότερο από τους συμβατικούς σωλήνες κήπου.

Εύκολο στην αποθήκευση.

Ενημερωμένη τεχνολογία: Επεκτάσιμη και ανθεκτική στην χρήση. Με συνδέσμους από καθαρό χαλκό, λάστιχο από φυσικό λάτεξ 3 στρώσεων και ύφασμα πολυεστέρα 3750D, διασφαλίζουν ότι ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου FIXKIT δεν παρουσιάζει εύκολα διαρροές και είναι πιο ανθεκτικός.

Τεχνικές προδιαγραφές:-Μέγεθος: 75 πόδια/23μ, 100 πόδια/30μ -

Μέγεθος εσωτερικού σωλήνα: 6 x 9,5 mm -

Πίεση εργασίας: 12 kg -

Ρυθμός επέκτασης: 1 : 3 -Βάρος: 2 kg -

Χρώμα : πράσινο, Μπλε, Μαύρο, Κόκκινο

Συσκευασία παράδοσης: -1xFlexi σωλήνας εύκαμπτος σωλήνας κήπου Εύκαμπτος σωλήνας νερού + κεφαλή ψεκασμού πολλαπλών λειτουργιών (Ψεκαστήρας 8 σχεδίων)

Σημαντική σημείωση:


1. Ελέγξτε προσεκτικά το μήκος του εύκαμπτου σωλήνα που θέλετε να αγοράσετε. Όλο το μήκος που σημειώνεται στην επιλογή είναι το μήκος μετά την πλήρη επέκταση του εύκαμπτου σωλήνα


2. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά την πίεση της ταινίας νερού σας. Κανονικά ο εύκαμπτος σωλήνας θα τεντωθεί στο μέγιστο μήκος του. Αλλά αν η πίεση του νερού δεν είναι αρκετή (κάτω από 0,5 Mpa), μπορεί να είναι λίγο μικρότερη από το μέγιστο μήκος της.

3. Κατά την πρώτη χρήση, ο εύκαμπτος σωλήνας ενδέχεται να μην μπορεί να τεντωθεί πλήρως. Αφήστε το να τεντωθεί 3-4 φορές και μετά θα τεντωθεί κανονικά.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΓράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Επεκτεινόμενο λάστιχο κήπου X 3 φορές υψηλής ποιότητας

  • Κωδικός Προϊόντος: spiti-0032
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,80€
  • 21,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Επεκτεινόμενο, λάστιχο, κήπος, X 3 φορές, υψηλής ποιότητας,