-20% Mini GPS/GPRS/GPS Tracker + 2 μπαταρίες

Mini GPS/GPRS/GPS Tracker + 2 μπαταρίες, έκδοσης TK102 για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

GPS Tracker, κατάλληλο για παρακολούθηση παιδιών, Ηλικιωμένων, Κατοικίδιων, οχημάτων, αποσκευών.
Έκδοση TK102, Ενσωματωμένο GPS προσωπικός εντοπιστής.
Αυτό το Gps Tracker έχει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έναν "σιωπηλό ακροατή» χωρίς να  γνωρίζουνε ότι η συνομιλία έχει ακουστεί.
Με ισχυρό μαγνήτη και αδιάβροχο σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί σε κρυφό μέρος του αυτοκινήτου.
Υποστηρίζει μηνύματα κειμένου GSM / SMS ή GPRS επικοινωνία δεδομένων
Τοποθεσία, SMS στέλνει πληροφορίες GPS και ένα σύνδεσμο Google Maps
Quad-band δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (850/900/1800/1900 MHz) έτσι ώστε να δουλέψει σε όλο τον κόσμο
Οι εργασίες για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: για να παρακολουθείτε τη θέση του lantitude, μήκος σε ορισμένους ψηφιακούς χάρτες.
SOS κουμπί για να στείλετε την άμεση θέση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Συναγερμός ταχύτητας.
Δόνηση.
Geo-περίφραξη για να περιορίζει την κίνηση σε μια ορισμένη ακτίνα.
Έτοιμο για χρήση με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο GSM κάρτα SIM.
Προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.
Περιλαμβάνει ένα δεύτερο προαιρετικό μαγνητικό πίσω κάλυμμα για περισσότερες επιλογές τοποθέτησης.
Ανθεκτικό στα χτυπήματα απο καουτσούκ περίβλημα.

Εφαρμογές

· ενοικίαση οχήματος / διοίκησης στόλου κλπ

· προστασία παιδιού / ηλικιωμένου / ατόμου με ειδικές ανάγκες /   

   κατοικιδίου κλπ

Εγκατάσταση της κάρτας SIM

Βήματα :

1.Ανοίξτε το πίσω κάλυμα και ανασηκώστε (αφαιρέστε) την μπαταρία.

2.Ανασηκώστε το έλασμα

3.Τοποθετήστε την κάρτα SIM μέσα στον υποδοχέα, κλείστε το έλασμα σωστά και ασφαλίστε το στην υποδοχή.

5.2 Μπαταρία και Φόρτιση

Την πρώτη φορά φορτίστε την μπαταρία από 8 έως 12 ώρες. Χρησιμοποιείτε την μπαταρία και τον φορτιστή που σας παρέχει ο κατασκευαστής. Αυτή η μονάδα αποδέχεται μπαταρίες λιθίου και η πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα υποστηρίξει γύρω στις 60 ώρες αδιάκοπης χρήσης. Μετά την πρώτη χρήση, η μπαταρία χρειάζεται από 3 έως 5 ώρες για την πλήρη φόρτισή της.

Προφυλάξεις :

  1. Οι μπαταρίς λιθίου περιέχουν επιβλαβή χημικά και μπορεί να εκραγούν. Παρακαλώ μην τις χτυπάτε και τρυπάτε βίαια και κρατήστε τις μακριά από τη φωτιά.
  2. Φορτίστε την μπαταρία έγκαιρα για τη σωστή λειτουργία της.

5.3 Εκκίνηση

· Τοποθετήστε την κάρτα SIM και την μπαταρία στη θέση τους.

· Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της συσκευής :

1)    Ενεργοποιείστε τη συσκευή: πατώντας τον κουμπί «ON / OFF» για 3 δευτερόλεπτα μέχρις ώτου ανάψει η κόκκινη ένδειξη.

2)    Απενεργοποιείστε τη συσκευή: ενώ η συσκευή λειτουργεί,

    πατώντας το κουμπί «ΟΝ / OFF» για 3 δευτερόλεπτα, την απενεργοποιείτε.

· Για την πρώτη χρήση, ρυθμίστε το σύστημα της συσκευής και αποθηκεύστε το σύμφωνα με τις εργοστασιακές εξ’ ορισμού διατάξεις (για περαιτέρω οδηγίες ανατρέξτε στην παράγραφο 5.4).

· Υπάρχουν 3 ενδείξεις πάνω στη συσκευή.

Σε περίπου 1 λεπτό η συσκευή θα ξεκινήσει να λειτουργεί και θα αποκτήσει σήματα GSM. Η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) θα συνεχίσει ν’ αναβοσβήνει κάθε 2 δευτερόλεπτα όταν το GPS δεν λειτουργεί. Όταν το GPS λειτουργεί, η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) δεν θα ανάβοσβήνει και το οποίο υποδηλώνει ότι το GPS δεν έχει αποκτήσει θέση, ενώ όταν η πρώτη μπλε ένδειξη (στ’ αριστερά) θα ανάβει, υποδηλώνει ότι το GPS έχει αποκτήσει θέση.Η κόκκινη ένδειξη (στα δεξιά) θα συνεχίσει να αναβοσβήνει όταν η συσκευή δουλεύει. Η μπλε ένδειξη (στα δεξιά) θα συνεχίσει να αναβοσβήνει όταν η συσκευή φορτίζεται.

· ‘Οταν η συσκευή λάβει κανονικά όλα τα σήματα GPS, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να κάνετε όλες τις κάτωθι εγκαταστάσεις.

5.4 Μύηση

Στείλτε «begin+password» (έναρξη+κωδικός) με sms (μήνυμα) στη συσκευή και αυτή θα απαντήσει «begin ok» (έναρξη εντάξει» και ξεκινάει η μύηση για όλες τις εγκαταστάσεις. (εξ’ ορισμού password : 123456)

5.5 Αλλαγή κωδικού

Στείλετε «password+old password+space+new password» (κωδικός+παλαιός κωδικός+κενό+νέος κωδικός)  για να αλλάξει ο παλιός κωδικός. Ο κωδικός θα πρέπει να αποτελείτε μόνο από εξι (6) νούμερα. Π.χ: ο κωδικός είναι 123456 : στείλτε sms «password123456 168168».

Σημείωση: Να είστε σίγουροι ότι έχετε απομνημονεύσει τον νέο κωδικό, αν όμως τον ξεχάσετε, μπορείτε να στείλετε sms «resumepassword» ώστε να επανακτήσετε τον παλαιό κωδικό σας.

5.6 Eξουσιοδότηση

Υπάρχουν τέσσερις (4) αριθμοί που μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε.

5.6.1 Καλέστε τον ιχνηλάτη 10 φορές και αυτόματα θα καταχωρήσει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου ως εξουσιοδοτημένο. Θα λάβετε το sms «you are administrator»

5.6.2 Στείλτε το sms «admin+password+space+cell phone number»  ώστε να εγκατασταθεί ο εξουσιοδοτημένος αριθμός.Οι άλλοι εξουσιοδοτημένοι αριθμοί θα εγκατασταθούν από τον πρώτο εξουσιοδοτημένο αριθμό. Αν ο αριθμός έχει εξουσιοδοτηθεί με επιτυχία, η συσκευή θα απαντήσει με το sms «admin ok!»

Π.χ: ο κωδικός είναι 123456 :

στείλτε sms «admin123456 13642345678»

5.6.3 Στείλτε το sms «noadmin+password
+space+authorized» για να ακυρώσετε τον εξουσιοδοτημένο αριθμό. Αν ακυρώσετε τους άλλους εξουσιοδοτημένους αριθμούς, η συσκευή θα απαντήσει με το sms «no admin ok!» Αν ακυρώσετε δικούς σας αριθμούς (αν ακυρώστε οι ίδιοι αριθμούς) , η συσκευή θα σας απαντήσει με το sms «noadmin ok!Device return to no admin state». Πχ: «noadmin12345613612345678»  

5.6.4 Αν βρίσκεστε σε χώρα του εξωτερικού για να εγκαταστήσετε τη συσκευή σας θα πρέπει να προσθέσετε τον κωδικό της χώρας που ανήκει η κάρτα SIM πριν από το νούμερο του κινητού τηλεφώνου.

5.7 Πολικότητα σε πραγματικό χρόνο

5.7.1 Εάν δεν υπάρχει administrator (εξουσιοδοτημένος) αριθμός, όταν οποιοσδήποτε αριθμός καλεί τη μονάδα, αυτή θα δίνει αναφορά στο Geo-info. Αν υπάρχει ήδη administrator αριθμός τότε δεν θα ανταποκρίνεται όταν ένας μη εξουσιοδοτημένος αριθμός την καλεί.

5.7.2 Όταν ένας εξουσιοδοτημένος αριθμός καλέσει τη μονάδα, αυτή θα απαντήσει και σε πραγματικό χρόνο θα στείλει αναφορά στη Geo-info ως κάτωθι:

Latitude (γεωγραφικό μήκος): 22.550245Ν

Longitude (γεωγραφικό πλάτος): 114.01876Ε

Speed (ταχύτητα): 002.0km/h

Time (χρόνος): 09:08:09

Date (ημερομηνία): 19/04/08

 

5.8 Αυτόματο ίχνος

Ανάφερε μία Geo-info σε διάστημα 30 δευτερολέπτων στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς για 15 φορές:

5.8.1 Εγκατάστησε: Στείλτε το sms «at30sum15» στη μονάδα και θα αναφέρει την Geo-info σε διάστημα 30 δευτερολέπτων για 15 φορές.

Η εγκατάσταση πρέπει να αποτελείτε από 5 ψηφία στο μέγιστο 65535 σε ισχύ.

5.8.2 Στείλτε το sms «at60sum0» στη μονάδα και θα απαντήσει με sms άφθονες φορές.

5.8.3 Ακύρωση: Στείλτε sms «noat+password» για να ακυρώσετε το αυτόματο ίχνος. Π.χ: Για παράδειγμα το password είναι 123456: Στείλτε sms «noat123456»

 

5.9 Φωνητική παρακολούθηση

Μ΄αυτόν το τρόπο ο χρήστης μπορεί να καταγράψει τη φωνή (για περαιτέρω οδηγίες ανατρέξτε στην παράγραφο 5.10)

 

5.10 Τρόποι επαφής μεταξύ ίχνους και καταγραφής

5.10.1 Ο εξ ορισμού τρόπος είναι «track» (ίχνος)

5.10.2 Στείλτε το sms «monitor+password» στη μονάδα και αυτή θα απαντήσει «monitor ok!» και στρέψτε το στη ρύθμιση «monitor».

Π.χ ο κωδικός είναι 123456. Στείλτε sms «monitor123456»

5.10.3 Στείλτε sms «tracker+password» στη μονάδα, αυτή θα σας απαντήσει «tracker ok!» και αποθηκεύστε το στη ρύθμιση «track»

Π.χ ο κωδικός είναι 123456. Στείλτε sms «tracker123456»

5.11 Γεωγραφικός φράχτης

Εγκαταστήστε το γεωγραφικό φράχτη για τη συσκευή ώστε να οριοθετήσει τις κινήσεις της εντός της οριοθετημένης περιοχής. Η μονάδα θα στείλει μήνυμα στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς όταν παραβιαστεί η οριοθετημένη περιοχή.

5.11.1 Εγκατάσταση: όταν η συσκευή μείνει ακινητοποιημένη σ’ ένα σημείο για 3 έως 10 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να στείλει sms «stockade+password+space+latitude,longitude; latitude,longitude»

στη μονάδα για να εγκαταστήσει την οριοθετημένη περιοχή. Σε περίπτωση παραβίασης, η συσκευή θα στείλει το sms «stockade!+geo-info» στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς.

Π.χ ο κωδικός είναι: 123456. Στείλτε sms «stockade123456 22.548123,114.081234;22.549123,114.082234» στη μονάδα.

Σημείωση: Το πρώτο γεωγραφικό μήκος και πλάτος είναι συντονισμένα στο πάνω μέρος της αριστερής γωνίας του γεωγραφικού φράχτη ενώ το δεύτερο γεωγραφικό μήκος και πλάτος είναι συντονισμένα στο κάτω μέρος της δεξιάς γωνίας. Θα σημάνει συναγερμός μία φορά σε κάθε εγκατάσταση.

5.11.2 Ακύρωση : Στείλτε το sms «nostockade+password» για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Αυτή η λειτουργία θα τεθεί εκτός μόλις η συσκευή μετακινηθεί εκτός της οριοθετημένης περιοχής.

 

5.12 Κινήσεις συναγερμού 

5.12.1 Εγκατάσταση : Όταν η συσκευή μείνει ακινητοποιημένη σ’ ένα χώρο για 3 έως 10 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να στείλει sms

«move+password» στη μονάδα, τότε η μονάδα θα του απαντήσει με sms «move ok!». Στην περίπτωση μιας τέτοιας κίνησης, η συσκευή θα στείλει το sms «Μove» μαζί με τη geo-info στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς. Θα ηχήσει ο συναγερμός μία φορά για κάθε εγκατάσταση.

5.12.2 Ακύρωση : Στείλτε το sms «nomove+password» για να απενεργοποιήσετε την κίνηση συναγερμού.

Σημείωση: Αυτή η λειτουργία θα τεθεί εκτός μόλις η μονάδα μετακινηθεί από την οριοθετημένη περιοχή.

 

5.13 Συναγερμός μεγίστης ταχύτητας

5.13.1 Εγκατάσταση: Στείλτε το sms «speed+password+space+080» στη μονάδα (υποτιθέμενη ταχύτητα τα 80χλμ/ώρα) και η μονάδα θα απαντήσει «speed ok!». Όταν ο στόχος κινηθεί υπερβαίνοντας τα 80χλμ/ώρα, η μονάδα θα στείλει sms «speed+080!+Geo-info» στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς. Θα ηχήσει ο συναγερμός μία φορά σε κάθε εγκατάσταση.

5.13.2 Ακύρωση: Στείλτε το sms «nospeed+password» για να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό μεγίστης ταχύτητας.

5.14 ΙΜΕΙ έλεγχος

Στείλτε το sms «imei+password» στη μονάδα για να ελέγξει τον ΙΜΕΙ αριθμό. Π.χ: Στείλτε imei123456 στη συσκευή.

 

5.15 Κουμπί SOS

Κρατήστε το κουμπί SOS πατημένο για 3 δευτερόλεπτα και η συσκευή θα στέλνει το sms «help me !+Geo-info» σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς κάθε 3 λεπτά 3 φορές. Θα σταματήσει να στέλνει μηνύματα όταν ένας από τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς απαντήσει με το sms «help m

Προδιαγραφή:
GSM Chip: 850/900/1800/1900 Mhz
GPS Ευαισθησία: -159DB
Συχνότητα GPS: L1, 1575.42 MHz
Ακρίβεια Τοποθεσία: 5m, 2D RMS
Ακρίβεια for Speed: 0.1m / s
Ώρα να Πρώτο εκκίνησης: 38 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο
Ζεστό Έναρξη: 8 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο
Όριο Υψόμετρο: 18.000 μέτρα (60.000 πόδια) μέγιστο
Όριο ταχύτητας: 515 μέτρα / δευτερόλεπτο (1000 κόμβοι) max
Όριο Δόνηση: 20m / s
Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 ° C έως + 65 ° C
Υγρασία: 5% ~ 95% χωρίς συμπύκνωση
Χρόνος αναμονής: Περίπου 150 ώρες (με την κατάσταση νάρκης)
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη και ευμετάβλητη 3.7V 850mAh μπαταρία Li-ion /
Φόρτιση : DC 5V (Mini USB θύρα)
Μέγεθος: 66 (L) x 46 (Π) x 17 (H) mm
 Συναγερμός μέθοδο: σε πραγματικό χρόνο δημοσκοπήσεων Ι Auto Track Ι Φωνή Εποπτεύουσα Ι Γεω-φράχτη Ι Διδοποίηζη εγώ υπερβολική επιτάχυνση άγρυπνη
Ι Ι SOS δόνησης συναγερμός Ι προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x Mini GPS Tracking deivce
2 x επαναφορτιζόμενες μπαταρίες
1 x προσαρμογέας ρεύματος για φόρτιση μπαταρίας Dock +
1 x CD για GPS εφαρμογή παρακολούθησης
1 x Οδηγός χρήσης στα Αγγλικά
1 x επιπρόσθετο Πίσω κάλυμμα με μαγνήτη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Mini GPS/GPRS/GPS Tracker + 2 μπαταρίες

  • Κωδικός Προϊόντος: pros-0004
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 62,00€
  • 49,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 40,24€

Ετικέτες: gps, tracker, gprs, 2-μπαταρίες, παρακολούθηση-παιδιών, Ηλικιωμένων, Κατοικίδιων, οχημάτων, αποσκευών,