-19% GPS GSM Pet Tracker εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο

Σύστημα εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο GPS GSM Pet Tracker

Μικρό αδιάβροχο GPS Tracker Ασφάλειας Locator (TK909) για το αγαπημένο σας / σκυλί / γάτα. Το ιδανικό κολάρο tracker κατοικίδιου GPS για το σκυλί σας, η γάτα και άλλα κατοικίδια ζώα. Η συσκευή εντοπισμού GPS έχει πολλά χαρακτηριστικά που τη διαφοροποιούν από άλλες συσκευές. 
Ζυγίζει μόλις 65 γραμμάρια και είναι IP65 αδιάβροχο (χωρίς καμιά ενόχληση στη βροχή, αλλά απλά δεν πάτε για κολύμπι με αυτό). Έχει μικρές διαστάσεις: 70 × 37 × 20 χιλιοστά το καθιστά κατάλληλο για τα μεγαλύτερα σκυλιά και άλλα κατοικίδια ζώα. Έχει, επίσης, μέχρι και 300 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το κατοικίδιο ζώο GPS συσκευή εντοπισμού σας κάθε μέρα! Τέλος πάντων, η συσκευή εντοπισμού κατοικίδιου GPS θα σας ενημερώσει αυτόματα όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. 
Η συσκευή εντοπισμού κατοικίδιου GPS έρχεται με ένα κολάρο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας υπό την προϋπόθεση ότι ταιριάζει. Το τσιπ GPS σε αυτήν τη συσκευή εντοπισμού κατοικίδιου ζώου είναι ένα από τα ταχύτερα που υπάρχουν - ξεκινώντας από το μηδέν, μπορεί να αποκτήσει μια ακριβή θέση μέσα σε μόλις 1 δευτερόλεπτο περίπου. 
Χρησιμοποιήστε αυτή την GPS συσκευή εντοπισμού για να εντοπίσετε το κατοικίδιο ζώο σας σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη. Η συσκευή εντοπισμού GPS έχει ένα ελάχιστο χρόνο 15 δευτερολέπτων ρυθμό ανανέωσης θέσης. Αυτό θα ικανοποιήσει αυτούς που απολαμβάνουν τις υπαίθριες δραστηριότητες με τα σκυλιά τους.
Χρησιμοποιώντας αυτό την GPS συσκευή εντοπισμού, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι το αγαπημένο κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να περιπλανηθεί πολύ μακριά από το σπίτι. Απλώς ορίστε ένα γεω-φράκτη γύρω από το σπίτι σας και η συσκευή  εντοπισμού GPS  θα σας ειδοποιεί όποτε το κατοικίδιο ζώο σας περιπλανιέται πέρα ​​από την περίμετρο? η συσκευή εντοπισμού GPS θα σας ειδοποιήσει ακόμη και όταν το κατοικίδιο ζώο σας επιστρέφει στο σπίτι του. Έχουμε την ειρήνη του μυαλού μας, ενώ το σκυλί σας απολαμβάνει περισσότερη ελευθερία. Η συσκευή εντοπισμού GPS είναι πολύ φθηνή για να δουλέψει? δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβά συμβόλαια δορυφορικό τηλέφωνο, καθώς θα συνεργαστεί με οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας - απλά χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κάρτα SIM με μια καλή προσφορά για τα δεδομένα και το κείμενο. 
Η εργασία βασίζεται σε υπάρχοντες δορυφόρους GSM / GPRS δικτύου και GPS, αυτό το προϊόν μπορεί να εντοπίσει και να ελέγξει οποιουσδήποτε μακρινούς στόχους από SMS ή μέσω του διαδικτύου. Η πιο προηγμένη τεχνολογία του GPS και GSM διπλή τοποθέτηση. tracker GPS απαιτεί ένα GSM (2G Network) κινητό τηλέφωνο κάρτα SIM για να λειτουργήσει, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από το φορέα σας (όπως η Vodafone, Cosmote, Wind, κλπ). Θα υποστηρίξει πολλαπλών ζωνών (850/900/1800/1900 MHz) και κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί με τις περισσότερες μεγάλες  εταιρείες σε όλο τον κόσμο. 
Ελεύθερη πλατφόρμα παρακολούθησης ιστού, και τους υπολογιστές ή τα κινητά πελάτη (/ Android iOS) εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό ή να χρησιμοποιήσετε online πλατφόρμα , είσοδο στο πίσω μέρος του αριθμού ταυτότητας της συσκευής (IMEI) ως όνομα χρήστη και ο αρχικός κωδικός πρόσβασης είναι: 123456. 
Το κολάρο μπορεί να προσαρμόσει 25 ~ 60 εκατοστά.

Χαρακτηριστικά

 • Μικρό μέγεθος, εύκολη χρήση, για τα κατοικίδια ζώα!
 • Συμπαγής σχεδιασμός και με υψηλής ποιότητας  νάιλον κολάρο κατοικίδιου.
 • Εύκολο στη χρήση: καλώντας τον αριθμό του κινητού της συσκευής για να λάβετε ένα μήνυμα κειμένου με τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας
 • Συνεργάζεται με τοπικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σας σε λειτουργία κειμένου και δεδομένων
 • Πλήρης έλεγχος: χρήση κειμένου, χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο τηλέφωνο App ή ένα desktop εφαρμογή web για να λειτουργήσει το GPS Tracker κατοικίδιο ζώο σας
 • Ασφαλίστε: ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να σταματήσει τους άλλους να αποκτήσουν πρόσβαση στο κατοικίδιο ζώο tracker GPS σας
 • Ηρεμία: λαμβάνετε ειδοποιήσεις για σημαντικά γεγονότα, όπως το κατοικίδιο ζώο σας να περιφέρεται έξω από το εικονικό geo-φράκτη σας ή η μπαταρία tracker σας εξαντλείται
 • GSM / GPS διπλής θέσης, η ακρίβεια εντοπισμού θέσης μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 5 μέτρα
 • 1000 mAh μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, μια επιβάρυνση μπορεί να αναμονής μακρύ 300 ώρες
 • Αδιάβροχο (ΙΡ65): μπορεί να αντέξει ισχυρές βροχές, καθιστώντας το ιδανικό για την ύπαιθρο (χωρίς καμία ενόχληση στη βροχή, αλλά απλά δεν πάτε για κολύμπι με αυτό)
 • Ελαφρύ: ζυγίζει μόνο 65 γραμμάρια!

κύριες λειτουργίες

 • Pet GPS Tracking
 • Based Service(με βάση σέρβις) GPS και GSM διπλή Τοποθεσία: Όταν το tracker σε υπόγεια ή σήραγγα (χωρίς σήμα GPS), μπορεί να πάρει θέση με το δίκτυο GSM
 • Σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση: σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησης είναι από κινητό τηλέφωνο και online πλατφόρμα. Επίσης, μπορεί να υποστηρίξει πάρει θέση κάθε 15 δευτερόλεπτα, και η ακρίβεια του GPS είναι περίπου 5 μέτρα
 • Google map στο κινητό: Ελέγξτε τη θέση του με το google map για κινητά
 • Ελέγξτε την ιστορία της διαδρομής στην πλατφόρμα: Μπορείτε να ελέγξετε και να αναπαράγετε εντός ενός έτους ιστορία της διαδρομής της συσκευής από το web κέντρο της οθόνης
 • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας: Η συσκευή μεταβεί σε κατάσταση αναμονής, όταν δεν υπάρχει δόνηση για 3 λεπτά, θα πάει σε κατάσταση εργασίας όταν αισθάνεται τους κραδασμούς
 • Geofence και την κίνηση ειδοποίησης: Δημιουργήστε ένα γεω-φράκτη για τη μονάδα για να περιορίσει τις μετακινήσεις του μέσα σε μια μονάδα περιοχή, θα στείλει ένα μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό, όταν παραβιάζει την περιοχή

λειτουργίες

 1. Ρύθμιση / Διαγραφή κύριος αριθμός: Ρύθμιση και διαγραφή διαχειριστή (άδεια) αριθμό.
 2. Σύνολο ανακινείται ευαίσθητα: 1 (λιγότερο ευαίσθητη) - 9 (ευαίσθητα)
 3. Ανακινήστε χρονικού διαστήματος συναγερμού: Δεν στείλετε ένα συνεχή συναγερμό κούνημα, επαναλαμβάνεται μόνο στο συγκεκριμένο λεπτό (προεπιλογή 5 λεπτά). Αυτό και μόνο σημαίνει ότι μόλις το πρόσωπο που ανακινείτε το αυτοκίνητο, το tracker θα στείλει ειδοποίηση στον διαχειριστή, αλλά αν το πρόσωπο που ανακινείτε το αυτοκίνητο όλη την ώρα, το GPS Tracker δεν θα στείλει ειδοποίηση στον διαχειριστή όλη την ώρα, η δεύτερη φορά που ο συναγερμός είναι μόνο μετά από τις δεδομένες λεπτά.
 4. Συναγερμός Vibrator: μέσα κούνημα συναγερμού.
 5. Ρύθμιση / Λειτουργία Shut ύπνου: Όταν ορίσετε την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, όταν το αυτοκίνητό σας σταμάτησε περίπου 5 λεπτά, η συσκευή θα αρχίσει να τον ύπνο, κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο tracker δεν θα στείλει τα δεδομένα στον server, και είναι συνδεδεμένος στην πλατφόρμα. Μόλις μετακινήσετε το αυτοκίνητο, θα ξυπνήσει και πάλι, και ο tracker GPS θα στείλει τα δεδομένα στον server και πάλι. 
  Αν δεν χρειάζεστε τη λειτουργία ύπνου, τότε μπορείτε να το κλείσει.
 6. Ρύθμιση του συναγερμού Τηλέφωνο: Αυτή η λειτουργία σημαίνει ότι όταν υπάρχει δονητής / κούνημα, μετατόπιση / μετακίνηση, υπερβολικής ταχύτητας ή σύνδεση συναγερμού από τον tracker gps, το τηλέφωνό σας θα σας υπενθυμίσω (ίδιο με ειδοποίηση SMS, όταν παίρνετε ένα SMS, το τηλέφωνό σας θα σας υπενθυμίσω) . Αλλά θα πρέπει να πιέσει το κουμπί για να για, τότε θα σας υπενθυμίσω.
 7. Ρύθμιση ζώνης ώρας: μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ζώνη ώρας
 8. Γλώσσα: Αν η οθόνη είναι λάθος (SMS είναι Κινέζοι, GPRS είναι στην αγγλική γλώσσα), τότε θα αλλάξει με την κινεζική και αγγλική γλώσσα.
 9. Επανεκκίνηση:Επανεκκίνηση του tracker, το σύνολο των εντολών, θα εξακολουθούν να παραμένουν στο tracker.
 10. Επαναφορά εργοστασιακής ρύθμισης.

Ξεκινώντας με το κολάρο tracker κατοικίδιο GPS

Εγκατάσταση κάρτας SIM

Ανοίξτε το ελαστικό κάλυμμα από την πλευρά της συσκευής, τοποθετήστε την κάρτα SIM στην υποδοχή κάρτας SIM, αν έχετε αγοράσει microSIM, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το micro προσαρμογέα SIM κλειστό.

Αρχίζουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή GPS Tracker

Ενεργοποιήστε τη συσκευή σε εξωτερικούς χώρους, πατώντας το κουμπί on / off έως ότου η ένδειξη είναι αναμμένη. Για την πρώτη χρήση, παρακαλώ εκκινήστε τη μονάδα και να την επαναφέρετε στην προεπιλεγμένη ρύθμιση. Σε 10 ή 40 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα αρχίσει να εργάζεται και να αποκτήσει τα σήματα GSM καθώς και τα σήματα GPS. Η ένδειξη θα αναβοσβήνει κάθε 3 δευτερόλεπτα όταν η μονάδα έχει λάβει τα σήματα. 
Όταν η μονάδα λαμβάνει σήματα GPS κανονικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να κάνετε οποιαδήποτε ρύθμιση, ως τις οδηγίες του παρόντος εγχειριδίου. 
(Απενεργοποιήστε τη μονάδα αφαιρώντας την κάρτα sim.)

έννοια κατάστασης Ένδειξη LED

Πράσινος
- Δεν άναψεβλάβης της συσκευής ή αδρανείς
- Συνεχώς αναμμένηΔεν υπάρχει σήμα GPRS
- αναβοσβήνειεπικοινωνίας GPRS ιδρύθηκε
(Κέντρο) Κόκκινο
- Δεν άναψεΠλήρως φορτισμένο
- Στερεά κόκκινοφόρτιση
Μπλε
- Δεν άναψεΔεν υπάρχει ρεύμα στη μονάδα ή η μονάδα δεν μπορεί να ξεκινήσει
- Συνεχώς αναμμένηΨάχνοντας για σήμα GPS
- αναβοσβήνειθέσης GPS επιτυχή

Σημείωση: η παρακολούθηση SMS εργάζεται στο Green-Στερεά κατάσταση και λειτουργία Πράσινο αναβοσβήνει, online εντοπισμό λειτουργεί μόνο στην Green-Αναβοσβήνει λειτουργία, ενεργοποιήστε Green-Αναβοσβήνει λειτουργία στέλνοντας gprs123456 εντολή και να ορίσετε APN για τον tracker.

Λειτουργεί το κολάρο εντοπισμού GPS κατοικίδιο

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να χειριστείτε τη συσκευή GPS κατοικίδιο ζώο εντοπισμού κολάρο:

 • Η συσκευή εντοπισμού GPS δέχεται εντολές χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου. Το εγχειρίδιο περιγράφει κάθε εντολή λεπτομερώς. Όλες οι εντολές είναι ασφαλείς, δεδομένου ότι απαιτούν έναν κωδικό που τα ζώα συντροφιάς GPS ελέγχους συσκευή εντοπισμού πριν την επεξεργασία της αίτησης.
 • Την συσκευή εντοπισμού κατοικίδιου GPS μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές. Το App σας δίνει τον πλήρη έλεγχο, ενώ σε κίνηση, ιδανική για όταν θα πάτε με τα πόδια με το σκύλο σας μέσα στο δάσος. Σε αυτή τη λειτουργία, η συσκευή εντοπισμού GPS λειτουργεί σε κατάσταση GRPS και θα χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
 • Η πλατφόρμα μας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση των tracker σας. Η πλατφόρμα είναι μια απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή web. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να αναθεωρήσει ή να επαναλάβει τις θέσεις κατοικίδιο ζώο σας έχει ταξιδέψει σε? εκτός και αν παρακολουθείτε το κατοικίδιο ζώο σας σε πραγματικό χρόνο, η συσκευή εντοπισμού κολάρο κατοικίδιο GPS δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή πιστωτική κειμένου όπως τα δεδομένα θέσης έχει ήδη αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων μας.

Τα κινητά εφαρμογές και η πλατφόρμα είναι όλα δωρεάν και ασφαλής. Για πρόσβαση θα χρειαστείτε τον αριθμό μοναδικό αναγνωριστικό (ΙΜΕΙ) για tracker κατοικίδιο ζώο το GPS σας και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Παρακολούθηση SMS

Καλέστε τον αριθμό του κινητού του tracker. Η συσκευή tracker κατοικίδιου GPS αμέσως θα σας στείλει ένα μήνυμα κειμένου με τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο μήνυμα κειμένου για να ανοίξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα χάρτη για το έξυπνο τηλέφωνο σας και να δείτε τη θέση:

 1. Καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου της κάρτας SIM στη συσκευή από άλλο κινητό τηλέφωνο
 2. Λάβετε ένα σύνδεσμο στο Google Maps μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο
 3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο των Χαρτών Google
 4. Τώρα εμφανίζει τη θέση της συσκευής.

Επεξήγηση των παραμέτρων / κώδικες στο μήνυμα απάντηση SMS

 1. Google Maps συνδέουν Αυτή είναι η σύνδεση με τον χάρτη του Google δείχνει τη θέση της μονάδας tracker. Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, αν εμφανίζεται ένας χάρτης, υπάρχει GPS πληροφορίες για τη μονάδα. TKStar TK909 Pet GPS Tracker SMS reply formatΑν δεν υπάρχει Μαΐου, δεν υπάρχουν πληροφορίες GPS για τον tracker.Όταν η θέση της συσκευής δείχνουν διαφορετικά με χάρτη, υπάρχουν δύο είδη των περιστάσεων: 1. Συσκευή σε κατάσταση ύπνου, 2. Δεν υπάρχει σήμα GPS. Λύση: Κλήση SIM Αριθμός Κάρτας στην συσκευή, αν απαντήσουν μόνο ένα SMS με το "V: V", αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σήμα GPS? Αν απαντήσετε ένα SMS, με το "V: A", αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι σε κατάσταση νάρκης. (Σημείωση: Εμείς συμβουλές Τρόπος χρήσης Σοκ ύπνου κατά την οδήγηση).
 2. V: A / V Δείχνει σήμα GPS. V: A δείχνει ότι υπάρχει ένα σήμα GPS, V: V δείχνει δεν υπάρχει σήμα GPS. Όταν η συσκευή δεν μπορεί να πάρει το σήμα του GPS μέσα σε ένα λεπτό ή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, θα απαντήσει θέση της ιστορίας (V: V). Η συσκευή θα στείλει σε πραγματικό χρόνο τακ πληροφορίες μέχρι να πάρει σήμα GPS (V: A).
 3. 07/29/2014 6:41:43 Η ημερομηνία και ώρα σφραγίδα όταν η μονάδα έλαβε τελευταίο σήμα GPS.
 4. S: 0,007 χιλιάδων χλμ/ώρα Αυτό δείχνει την τελευταία γνωστή ταχύτητα της μονάδας.
 5. Bat: 80% Η προσέγγιση ποσό της φόρτισης της μπαταρίας που απομένει. Η τιμή είναι μεταξύ 5 και 100%, με το 100% να είναι πλήρως φορτισμένη.
 6. 4109112546 κωδικό ΙΜΕΙ της συσκευής tracker. Ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται για την ιστοσελίδα εντοπισμού και την εφαρμογή για κινητά.

Κύριες εντολές SMS

ΕντολήΕντολήΑπάντησηΠαράδειγμα
Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις της συσκευήςbegin + 123456begin okbegin123456
Ορισμός εξουσιοδοτημένος αριθμόςτο admin + 123456 + κενό + αριθμό τηλεφώνουτο admin ok
Ακύρωση εξουσιοδοτημένο αριθμόnoadmin + 123456 + κενό + αριθμό τηλεφώνουnoadmin ok
SMS TrackG + 123456 + #σύνδεσμο Google
Ορίστε GMT αριθμός ζώνης ώραςζώνη ώρας + 123456 + κενό + ζώνη ώραςώρα oktimezone123456 8
Sleep από το χρόνο (προεπιλεγμένη λειτουργία εξοικονόμησης πολλή δύναμη, tracker θα κοιμηθείτε σε 5 λεπτά)sleep123456 + κενό + χρόνοχρόνος ύπνου ok
Ύπνο από τον αισθητήρα κραδασμών (Κοστούμια όχημα παρακολούθησης σε πλατφόρμα, tracker θα εισέλθει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας μετά από τον εντοπισμό κανένα σοκ σε 5 λεπτά)sleep123456 + κενό + σοκσοκ ύπνο ok
Δεν ύπνου (tracker θα εργάζεται συνεχώς)sleep123456 + κενό + offύπνο off ok
Μεταβείτε στη λειτουργία Όχι GPRS (προεπιλεγμένη λειτουργία)nogprs123456nogprs ok
Μεταβείτε στη λειτουργία GPRS (για την παρακολούθηση on-line)gprs123456GPRS ok
Ελέγξτε την κατάστασηελέγξτε + 123456GPS, GSM, IP, APN, το καθεστώςcheck123456
Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεωνμορφή

online εντοπισμό

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία GPRS με την αποστολή COMAND gprs123456 στον tracker, και να ορίσετε το APN για tracker, στη συνέχεια, online εντοπισμό θα λειτουργήσει. APN πληροφορίες από το φορέα της κάρτας SIM, TKStar GPS App QR Codeκάθε φορέα κάρτα SIM έχει διαφορετικές πληροφορίες APN. Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε APN out: ελέγξτε φορέα κάρτα SIM στο διαδίκτυο ή να βάλετε την κάρτα SIM στη δική κινητό τηλέφωνο για να βρούμε τον έλεγχο APN. 
Webplatform: http://tkstargps.net/ ή αναζητήστε TKStar στο Apple App Store / Google Play Store ή Σαρώστε το QR Code για να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές στο κινητό σας. Επιλέξτε Συνδεθείτε με ΙΜΕΙ στο κάτω μέρος της οθόνης. 
ΙΜΕΙ: στην πίσω πλευρά του καλύμματος 
(Αρχική) Κωδικός: 123456

Εντολή εντολή για να ορίσετε το όνομα του σημείου πρόσβασης (APN)

ΌνομαΕντολήΕντολήΑπάντησηΠαράδειγμα
Μεταβείτε στη λειτουργία GPRSΕνεργοποιήστε GPRSGPRS + 123456GPRS okgprs123456
APNΟρισμός νέων APN (παλιά θα αντικατασταθεί)APN περιεχόμενο APN + 123456 + κενό +APN okapn123456 APN
χρήστη APNΡύθμιση APN 
όνομα χρήστη
apnuser + 123456 + κενό + APN χρήστη περιεχόμενοapnuser okχρήστη apnuser123456
κωδικός πρόσβασης APNΡύθμιση APN 
σύνθημα
apnpasswd + 123456 + κενό + APN κωδικό περιεχόμενοapnpasswd okapnpasswd123456 κωδικό
Ρυθμίστε τη συχνότητα αποστολής (sec)Προεπιλογή 120 secανεβάστε + 123456 + κενό + διαστήματοςανεβάστε okupaload123456 30

προδιαγραφές

 • Δίκτυο: GSM / GPRS
 • μονάδα GSM / GPRS: MTK
 • band quad (850/900/1800/1900 Mhz) μονάδα GSM, που εργάζονται σε όλο τον κόσμο
 • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: TCP
 • τσιπ GPS: UBLOX
 • ευαισθησία GPS: -159 dBm
 • Ακρίβεια GPS: 5 m
 • Ώρα να Πρώτο Fix:
  • Κρύα κατάσταση: 45s
  • Ζεστό κατάσταση: 35s
  • Hot κατάσταση: 1s
 • Φορτιστής αυτοκινήτου: DC 12 ~ 24 V εισόδου / DC 5 V εξόδου
 • φορτιστή τοίχου: AC 110 ~ 220 V εισόδου / DC 5 V εξόδου
 • Μπαταρία: απαιτητός, ευμετάβλητη 3,7 V / 1000 mAh μπαταρία Li-ion
 • Αναμονής: 300 ώρες
 • Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40 ~ 85 ° C
 • ,Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 55 ° C
 • Υγρασία: 5 ~ 95% χωρίς συμπύκνωση
 • Διαστάσεις: 70 × 37 × 20 mm (2,7 "× 1.4" × 0,78 ")
 • Βάρος: 65 g

περιεχόμενα συσκευασίας

 • 1 × GPS Tracker
 • 1 × Collar (Μαύρο / Μπλε / Κίτρινο / Ροζ / Πράσινο / Πορτοκαλί επιλογή) για Pet
 • 1 καλώδιο × USB
 • 1 × φορτιστή τοίχου
 • 1 × Χρήστες ΟδηγόςΓράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

GPS GSM Pet Tracker εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο

 • Κωδικός Προϊόντος: pet-0016
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 99,20€
 • 79,90€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 64,44€

Ετικέτες: gps, gsm, pet, tracker, εντοπισμού, πραγματικό, χρόνο, κατοικίδια